top of page
HOME: Pro Gallery
HOME: Afbeelding

Ga mee op avontuur!

Samen creëren we een heerlijk Pluk Paradijs van eetbare planten en bloemen in jouw tuin.

Pak nu deze kans om vanaf 21 juni je tuindroom werkelijkheid te laten worden!

HOME: Neem contact op

Creëer de pluktuin van je dromen

Stop de 'ratrace' en neem afslag PLUK

Samen creëren we jouw ultieme Pluk paradijs boordevol eetbare planten en lekkere bloemen. Gewoon in jouw tuin of op jouw zonnige balkon. 
 

Ik neem je mee langs de vijf stappen en zo creëren we dus samen jouw Pluk paradijs. Inclusief videolessen, praktische aanpak en het Pluk werkboek (pdf). Alles voor éénmalig €79.

 

Het idee om je eigen kruiden te plukken voor een heerlijke kop thee en de mooiste eetbare bloemen te gebruiken in de keuken, brengt een lach op je gezicht. Dus op je bord die bloemen, daar word je echt blij van!

In de online Pluk club help ik je om de ideale plek te bepalen, de grond voor te bereiden en jouw favoriete planten te selecteren. We gaan (digitaal) naar de kweker en duiken vol enthousiasme in het planten en zaaien van al het moois. Samen steken we onze handen uit de mouwen en maken van jouw tuin een Pluk Paradijs.

PLUK PARADIJS werkboek

'Pluk helpt je echt creëren en niet alleen maar over te dromen!'- Eva

Met mijn expertise en jouw handen maken we van jouw tuin een waar paradijs waar van alles groeit en bloeit. Let's do this!

Marjon van der Velden in haar kas
Ik pluk de dag

Wat een heerlijk avontuur! Met heel veel zorg en liefde neemt Marjon je mee de tuin in. Eerst dromen en dan samen, stap voor stap, aan de slag. Het resultaat zijn vieze handen en heel veel plukgeluk in je eigen
Pluk Paradijs. Wat een feest!

- Esther

HOME: Tekst

Join Pluk en ontvang:

+ een jaar lang toegang tot Pluk club (besloten instagram groep)

 

+ samen dromen met meditatie de 'Plukdroom'

 

+ drie uitgewerkte ontwerpen voor Pluk in de tuin, er past er altijd één in jouw tuin of schoolplein

+ drie beplantingsplannen voor Pluk in potten met hele

lekkere thema's

+ uitgebreide plantenlijst en boodschappenlijst met informatie over verzorging, eetbare delen en beknopt de geneeskrachtige eigenschappen

+ met liefde vormgegeven Pluk werkboek (digitaal of geprint) met meer dan 30 pagina's vol inspiratie, handige tips en het heldere Pluk stappenplan

+ en natuurlijk mijn expertise, ervaring en enthousiaste vibes!

Bonus: een nieuwe hobby ;)

+ werkboek in PDF

excl. 6,95 verzendkosten

Ik vind het zó fijn hoe je bent, uitleg geeft, enthousiast, vrolijk, lief, betrokken en op een kalme manier. Ik vind het altijd heerlijk als je 'voorbij' komt. Jij bent een lichtpunt!

- Liesbeth

Ik ben zó enthousiast dat ik het iedereen zou adviseren en het niet zou snappen als ze deze cursus niet zouden aanschaffen.- Wendy

Pluk werkboek
HOME: Instagram
bottom of page