top of page

Interview Libelle Tuin & zo

Ik ben zo trots! 🧡 Niet alleen de productiedag was ontzettend leuk met een geweldig team en ben ik heel blij met het eindresultaat. Dit artikel markeert voor mij ook weer een nieuw station. Er is een periode geweest dat ik zelfs niet eens wist of ik er ooit aan zou komen.


Ik krijg de laatste tijd veel berichten dat ik zo’n mooi leven leef en een droombaan heb. Dat is ook helemaal waar. En ik ben er elke dag dankbaar voor. Want ik kom ergens anders vandaan, zoals we allemaal een pad hebben. Eén van mijn haltes op deze weg was de crisisdienst, wat achteraf gezien één van de beste momenten uit mijn leven is. Vanaf toen is er veel veranderd. En daar gaat dit artikel over, want we zijn ook andere keuzes gaan maken. Daardoor wil ik nu Torteltuinen creëeren, kindjes om mij heen verzamelen en spelen sàmen met Moeder Natuur. 🌿


Lees het hele artikel hieronder!



Libelle Tuin & zo, editie 4, maart 2023

Styling: Ilona Jongepier

Fotografie: Dana van Leeuwen

Tekst: Jeannette Jonker


Comentários


bottom of page