top of page
HOME: Pro Gallery
HOME: Afbeelding

Ga mee op avontuur!

Samen gaan we een heerlijk Pluk Paradijs van eetbare planten en bloemen creëren in jouw eigen tuin.
Plaats jezelf nu op wachtlijst, want dan hoor je als eerste wanneer we weer van start gaan.

 

HOME: Neem contact op

Creëer jij ook je eigen Pluk Paradijs?

Je verlangt er naar om je handen vies te maken en aan de slag te gaan in je tuin. Want je weet dat het dé ultieme ontsnapping is aan de ratrace. Maar waar begin je?

Het idee om je eigen kruiden te plukken voor een heerlijke kop thee en de mooiste eetbare bloemen te gebruiken in de keuken, brengt een lach op je gezicht. Dus op je bord die bloemen, daar word je echt blij van!

 

Met Pluk help ik je om van van jouw tuin, schoolplein of zonnige balkon een Pluk Paradijs vol met eetbare planten en bloemen te maken.

Ik sta voor je klaar om de ideale plek te bepalen, de grond voor te bereiden en jouw favoriete planten te selecteren. We gaan samen (digitaal) op pad naar de kweker en duiken vol enthousiasme in het planten en zaaien van al het moois. Samen steken we onze handen uit de mouwen en maken van jouw tuin een Pluk Paradijs waar je deze zomer al volop van geniet.

PLUK werkboek
PLUK werkboek

'Pluk helpt je echt creëren en niet alleen maar over te dromen!'- Eva

Het Pluk werkboek vormt het fundament van Pluk, boordevol inspiratie, handige tips en het heldere stappenplan om jouw eigen Pluk Paradijs te verwezenlijken. Maar daar houdt het niet op! Met de eindeloze inspiratie en onvoorwaardelijke support van onze online community - oftewel de Pluk Club - is succes gegarandeerd. 

 

Met mijn expertise en jouw handen maken we van jouw tuin een waar paradijs waar van alles groeit en bloeit. Let's do this!

De deuren van de Pluk Club zijn nu gesloten, maar plaatst jezelf op de wachtlijst en je hoort als eerste wanneer we weer van start gaan.

Alvast zelf aan de slag? Bestel het werkboek! Inclusief kortingscode in mei/juni 2024 mee te doen aan de PLUK club. 

Marjon van der Velden in haar kas
Ik pluk de dag

Wat een heerlijk avontuur! Met heel veel zorg en liefde neemt Marjon je mee de tuin in. Eerst dromen en dan samen, stap voor stap, aan de slag. Het resultaat zijn vieze handen en heel veel plukgeluk in je eigen
Pluk Paradijs. Wat een feest!

- Esther

HOME: Tekst

Ik ben zó enthousiast dat ik het iedereen zou adviseren en het niet zou snappen als ze deze cursus niet zouden aanschaffen.- Wendy

Pluk werkboek
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK
Review PLUK

inclusief kortingscode om in het voorjaar 2024 deel te nemen aan de PLUK club

HOME: Instagram
bottom of page